Wat en waarom

De meeste RedEye blogs zijn geschreven naar aanleiding van gebeurtenissen die ik meemaak. Verder zijn er blogs geschreven als reactie op iets dat mijn zintuigen hebben waargenomen, vanuit een gedachtekronkel of gewoon om iets uit te proberen.
Als ik het gevoel heb dat het creatief omgaan met de waarheid het verhaal ten goede komt, dan zal ik dat niet nalaten. Mocht je jezelf herkennen in een verhaal, maar staat het verhaal iets anders in je geheugen gegrift, dan kan dat kloppen. Om deze reden zijn de meeste verhalen volledig anoniem gelaten.

Ik schrijf blogs omdat ik het leuk vind, ik pretendeer zeker niet een schrijver te zijn. Personen of groepen beledigen is beslist niet mijn intentie, hoewel ik niet altijd kan voorkomen dat er mensen zijn die zich wellicht aangesproken voelen.

Het plaatsen van letters en leestekens in volgorde van deze verhalen gebeurt onder het motto: “Zo, dat ben ik ook weer kwijt.

4 reacties op Wat en waarom

 1. vlindertje73 zegt:

  Heb nu een paar stukje van je bekeken, en ga er morgen mee verder. Je schrijft erg leuk! Mijn compimenten! Leuk dat je mijn blog volgt, daar heb ik mijn nadenkertjes en beslommeringen staan. Op die andere blog staan ook verhalen e.d. geschreven door mij. Ps hoe krijg ik een fotootje bij mijn reactie zoals hierboven leuk, dat is toch geen gezicht zo’n gravatar….? Ik kom er niet uit maar zo te zien aan de datums heb je al wat meer ervaring hier dan ik…..Alvast bedankt.
  Groet Engel alla vlindertje73

  • Left RedEye zegt:

   Dank je voor je complimenten Engel, leuk dat je wat van de blogs hebt gelezen.
   Ik zag je op Hyves al regelmatig voorbij vladderen en zal je andere blog ook eens doornemen.
   Wat betreft de Gravatar, probeer eens:
   -Dashoard
   –Gebruikers
   —Mijn profiel
   —Verander jouw Gravatar

 2. SheritaJ zegt:

  Ik kwam op je blog terecht en ik vind dat je heel vermakelijk schrijft. Leuk!

  • Left RedEye zegt:

   Tjee, daar word ik verlegen van.
   Leuk dat je hier terecht bent gekomen en ik hoop dat er ook in de toekomst zo af en toe wat vermakelijks tussen mijn brouwsels te vinden zal zijn.
   Ik zag net al snel dat er ook heel wat vanuit Madrid te lezen valt, dus dat zal ik snel eens komen doen. (Niet in levenden lijve hoor, maar via je site.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s