Kapper

Ik geef het ruiterlijk toe: ik ben typisch zo’n man die er niet van houdt om kledingwinkels te bezoeken en – wat waar is, is waar – te weinig oog heeft voor nieuwe kleding of het kapsel van zijn vrouw. Wat dat betreft toch min of meer het stereotiepe beeld van een man.

Maar, ondanks mijn al licht (heel licht hoor!) gevorderde leeftijd, ben ik niet te beroerd om te leren of dingen te veranderen. Zeker in deze vreemde tijd moet je er voor elkaar zijn, nietwaar?

Dus ik zeg: ‘Schat, je haar is al best lang. Laat jij je eerdaags maar eens lekker verwennen bij de kapper.’ Ja, attent kán ik dus best zijn.

De reactie is niet zoals ik had verwacht, of wellicht gehoopt. Het blijft lastig om de juiste snaar van een vrouw te raken, maar ik ben volgens mij toch langzaam maar zeker op de goede weg.

Lief voor elkaar blijven hoor! Groetjes,

Henk

Over Left RedEye

De meeste RedEye blogs zijn geschreven naar aanleiding van gebeurtenissen die ik meemaak. Verder zijn er blogs geschreven als reactie op iets dat mijn zintuigen hebben waargenomen, vanuit een gedachtekronkel of gewoon om iets uit te proberen. Als ik het gevoel heb dat het creatief omgaan met de waarheid het verhaal ten goede komt, dan zal ik dat niet nalaten. Mocht je jezelf herkennen in een verhaal, maar staat het verhaal iets anders in je geheugen gegrift, dan kan dat kloppen. Om deze reden zijn de meeste verhalen volledig anoniem gelaten. Ik schrijf blogs omdat ik het leuk vind, ik pretendeer zeker niet een schrijver te zijn. Personen of groepen beledigen is beslist niet mijn intentie, hoewel ik niet altijd kan voorkomen dat er mensen zijn die zich wellicht aangesproken voelen. Het plaatsen van letters en leestekens in volgorde van deze verhalen gebeurt onder het motto: "Zo, dat ben ik ook weer kwijt."
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Kapper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s