Ei

Verheugd, ja bijna geroerd, kan ik mededelen dat wij een doos eieren hebben weten te bemachtigen!

Nu zijn wij helemaal niet zulke grote eiereters, wel aardappeleters daarentegen, maar op zondagmorgen lusten we graag een gekookt eitje bij ons ontbijt. Met de wetenschap dat eieren net als wc-papier de winkel uitvliegen, aten wij afgelopen zondagmorgen onze laatste twee eitjes met smaak en enige weemoed op.

Voor het feit dat wc-papier niet aan te slepen is kan ik al geen begrip opbrengen, maar van eieren begrijp ik het voor zover mogelijk nog minder.
Heeft men tijdens het thuiswerken ineens zoveel sex en wordt er gedacht dat een ei helpt als het niet zo goed meer wil lukken? Of gelooft men de oude volkswijsheid “Eet iedere dag een ei, dan kan er geen virus meer bij.”?

Ik weet het antwoord niet, maar de komende weken zitten wij op zondagmorgen weer goed. Misschien bak ik zelfs nog een keer een eitje op brood. Lekker gek doen, gewoon door de week, omdat het met thuiswerken kan.

Een zeldzame doos eieren

#CoronaWaanzin

Over Left RedEye

De meeste RedEye blogs zijn geschreven naar aanleiding van gebeurtenissen die ik meemaak. Verder zijn er blogs geschreven als reactie op iets dat mijn zintuigen hebben waargenomen, vanuit een gedachtekronkel of gewoon om iets uit te proberen. Als ik het gevoel heb dat het creatief omgaan met de waarheid het verhaal ten goede komt, dan zal ik dat niet nalaten. Mocht je jezelf herkennen in een verhaal, maar staat het verhaal iets anders in je geheugen gegrift, dan kan dat kloppen. Om deze reden zijn de meeste verhalen volledig anoniem gelaten. Ik schrijf blogs omdat ik het leuk vind, ik pretendeer zeker niet een schrijver te zijn. Personen of groepen beledigen is beslist niet mijn intentie, hoewel ik niet altijd kan voorkomen dat er mensen zijn die zich wellicht aangesproken voelen. Het plaatsen van letters en leestekens in volgorde van deze verhalen gebeurt onder het motto: "Zo, dat ben ik ook weer kwijt."
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s