Rare visser

Aan de schaduwzijde van een Drents kanaal zat een man, roerloos met een hengel. Het was een lange hengel; ik zou het gerust een hele lange hengel durven noemen. De hengel was zelfs zo lang, dat het uiteinde tot slechts enkele meters van de overkant kwam.

Wij fietsten aan de overkant van het kanaal langs, alwaar het zonnetje volop scheen. Op deze dag met een frisse noordoostenwind, mocht het beslist de meest aangename zijde van het kanaal genoemd worden. Een brug was nabij, dus ik vroeg me vol verwondering af waarom die man niet gewoon met een heel kort hengeltje aan de andere kant was gaan zitten. Hebben vissers wellicht ook iets met compensatiedrang van doen?

Over Left RedEye

De meeste RedEye blogs zijn geschreven naar aanleiding van gebeurtenissen die ik meemaak. Verder zijn er blogs geschreven als reactie op iets dat mijn zintuigen hebben waargenomen, vanuit een gedachtekronkel of gewoon om iets uit te proberen. Als ik het gevoel heb dat het creatief omgaan met de waarheid het verhaal ten goede komt, dan zal ik dat niet nalaten. Mocht je jezelf herkennen in een verhaal, maar staat het verhaal iets anders in je geheugen gegrift, dan kan dat kloppen. Om deze reden zijn de meeste verhalen volledig anoniem gelaten. Ik schrijf blogs omdat ik het leuk vind, ik pretendeer zeker niet een schrijver te zijn. Personen of groepen beledigen is beslist niet mijn intentie, hoewel ik niet altijd kan voorkomen dat er mensen zijn die zich wellicht aangesproken voelen. Het plaatsen van letters en leestekens in volgorde van deze verhalen gebeurt onder het motto: "Zo, dat ben ik ook weer kwijt."
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s