D maakt het verschil.

Er kwam een echtpaar van middelbare leeftijd de winkel van de banketbakkerij binnen. In afwachting van het moment waarop ze geholpen zouden worden, tuurden ze de toonbank met lekkernijen af. De winkelbediende vroeg of ze hen kon helpen, net op het moment dat de man zachtjes iets tegen zijn vrouw zei.
“Mijn man zegt dat er ergens een D mist, maar ik zie het niet.” zei de vrouw. De man wiebelde wat ongemakkelijk op zijn benen en zei: “Laat nou maar.” De vrouw keek nog even of ze kon ontdekken waar haar man het over had en plaatste vervolgens de bestelling.

Toen het echtpaar de winkel verliet liep de winkelbediende, een jonge dame, om de toonbank heen en keek waar er een D miste. Ze ontdekte het niet, maar toen ze weer terug wilde lopen viel haar oog op een bordje met ……… chocoladerol.

Over Left RedEye

De meeste RedEye blogs zijn geschreven naar aanleiding van gebeurtenissen die ik meemaak. Verder zijn er blogs geschreven als reactie op iets dat mijn zintuigen hebben waargenomen, vanuit een gedachtekronkel of gewoon om iets uit te proberen. Als ik het gevoel heb dat het creatief omgaan met de waarheid het verhaal ten goede komt, dan zal ik dat niet nalaten. Mocht je jezelf herkennen in een verhaal, maar staat het verhaal iets anders in je geheugen gegrift, dan kan dat kloppen. Om deze reden zijn de meeste verhalen volledig anoniem gelaten. Ik schrijf blogs omdat ik het leuk vind, ik pretendeer zeker niet een schrijver te zijn. Personen of groepen beledigen is beslist niet mijn intentie, hoewel ik niet altijd kan voorkomen dat er mensen zijn die zich wellicht aangesproken voelen. Het plaatsen van letters en leestekens in volgorde van deze verhalen gebeurt onder het motto: "Zo, dat ben ik ook weer kwijt."
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s