Wat rammelt daar?

Ik heb ooit eens een stukje geschreven over de beugel van de man van een collega (Hel efe, mij hong si vas.) Kortweg had hij het voor elkaar gekregen dat zijn tong vast zat aan zijn beugel en hij kreeg het met geen mogelijkheid zelf los.
Een tijd terug vroeg ik haar hoe het met die beugel stond en ze vertelde verheugd dat hij zijn beugel kwijt was. Ik vatte dit op als het niet meer nodig hebben van de beugel.

Vanmorgen stuurde ze een berichtje dat haar auto een vreemd rammeltje had. Ze durfde er niet helemaal mee naar het werk te rijden en had ‘m als alternatief maar naar de garage gebracht.
Ik heb haar nu toch maar de vraag gesteld in welk opzicht haar man zijn beugel kwijt is.

Over Left RedEye

De meeste RedEye blogs zijn geschreven naar aanleiding van gebeurtenissen die ik meemaak. Verder zijn er blogs geschreven als reactie op iets dat mijn zintuigen hebben waargenomen, vanuit een gedachtekronkel of gewoon om iets uit te proberen. Als ik het gevoel heb dat het creatief omgaan met de waarheid het verhaal ten goede komt, dan zal ik dat niet nalaten. Mocht je jezelf herkennen in een verhaal, maar staat het verhaal iets anders in je geheugen gegrift, dan kan dat kloppen. Om deze reden zijn de meeste verhalen volledig anoniem gelaten. Ik schrijf blogs omdat ik het leuk vind, ik pretendeer zeker niet een schrijver te zijn. Personen of groepen beledigen is beslist niet mijn intentie, hoewel ik niet altijd kan voorkomen dat er mensen zijn die zich wellicht aangesproken voelen. Het plaatsen van letters en leestekens in volgorde van deze verhalen gebeurt onder het motto: "Zo, dat ben ik ook weer kwijt."
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s