De handen van mijn vader.

Als kind keek ik vaak naar de handen van mijn vader. Deze handen waren niet zo heel groot, zeg maar normaal, met haartjes op de rug van de hand en het eerste stukje van de vinger.
Ik plukte als kleine jongen aan die haartjes op zijn handen, waarop hij ze dan snel met een “auw” terug trok.
Ook zie ik de aders over de rug van zijn handen nog voor me en herinner me dat er op wat latere leeftijd bruine (ouderdoms)vlekjes op verschenen.

Toen ik zelf kinderen kreeg en zo ondertussen ook al langzaam richting de 50 ga zie ik dat beeld nog steeds voor me, maar nu zitten die handen aan mijn eigen armen.

Gelukkig kan ik de handen van mijn vader ook nog steeds in het echt aanschouwen.

Over Left RedEye

De meeste RedEye blogs zijn geschreven naar aanleiding van gebeurtenissen die ik meemaak. Verder zijn er blogs geschreven als reactie op iets dat mijn zintuigen hebben waargenomen, vanuit een gedachtekronkel of gewoon om iets uit te proberen. Als ik het gevoel heb dat het creatief omgaan met de waarheid het verhaal ten goede komt, dan zal ik dat niet nalaten. Mocht je jezelf herkennen in een verhaal, maar staat het verhaal iets anders in je geheugen gegrift, dan kan dat kloppen. Om deze reden zijn de meeste verhalen volledig anoniem gelaten. Ik schrijf blogs omdat ik het leuk vind, ik pretendeer zeker niet een schrijver te zijn. Personen of groepen beledigen is beslist niet mijn intentie, hoewel ik niet altijd kan voorkomen dat er mensen zijn die zich wellicht aangesproken voelen. Het plaatsen van letters en leestekens in volgorde van deze verhalen gebeurt onder het motto: "Zo, dat ben ik ook weer kwijt."
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s