Een pruillip.

In de Beach Shop op de camping liep een echtpaar. De vrouw had overduidelijk haar onderlip verbrand, want deze was wat gezwollen. Een pruillip zeg maar.
Ze zocht naar lippenbalsum. Haar man wees haar erop dat deze achter de balie hingen. De vrouw keek en zei: “Volgens mij hebben ze alleen factor 15.”
Ze draaide zich om en zei tegen de jongedame achter de balie: “Do you have a higher faktor than vaiftien?” De man begon te grinniken, de jongedame gaf gewoon antwoord.

“Do you have a higher faktor than vaiftien?” zei de man lachend tegen z’n vrouw. De vrouw keek hem meewarig aan en hij begon nog harder te lachen. Ze liepen door naar de Parapharmacie. Even later kwam de vrouw daar met een tevreden blik vandaan. Blijkbaar had ze lippenbalsum gevonden met a higher faktor than vaiftien.

Over Left RedEye

De meeste RedEye blogs zijn geschreven naar aanleiding van gebeurtenissen die ik meemaak. Verder zijn er blogs geschreven als reactie op iets dat mijn zintuigen hebben waargenomen, vanuit een gedachtekronkel of gewoon om iets uit te proberen. Als ik het gevoel heb dat het creatief omgaan met de waarheid het verhaal ten goede komt, dan zal ik dat niet nalaten. Mocht je jezelf herkennen in een verhaal, maar staat het verhaal iets anders in je geheugen gegrift, dan kan dat kloppen. Om deze reden zijn de meeste verhalen volledig anoniem gelaten. Ik schrijf blogs omdat ik het leuk vind, ik pretendeer zeker niet een schrijver te zijn. Personen of groepen beledigen is beslist niet mijn intentie, hoewel ik niet altijd kan voorkomen dat er mensen zijn die zich wellicht aangesproken voelen. Het plaatsen van letters en leestekens in volgorde van deze verhalen gebeurt onder het motto: "Zo, dat ben ik ook weer kwijt."
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s